Blogosfera culinara

Rocsy in bucatarie

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Painici cu ciuperci, cascaval si mozzarella

Data:10.09.2015

Cu cateva zile in urma am postat o reteta de tarta cu dovlecei. Atunci va spuneam ca am facut mai... articol complet

Prajitura cu zmeura si crema de ciocolata cu menta

Data:08.09.2015

Ingrediente: Pentru blat: 6 oua 6 linguri zahar 4 linguri faina 100 gr nuca macinata 2 lingurite... articol complet

Pui de tara cu legume la slow cooker Crock Pot

Data:06.09.2015

Pui de tara, pregatit la foc lent, cu muuulte legume, a rezultat o bunatate. Si-a facut tare bine... articol complet

Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock Pot

Data:06.09.2015

Ingrediente: 600 gr ceafa de porc dezosata 1 borcan mic de ciuperci 1 ceapa 1 morcov 200 gr... articol complet

Mancare de legume cu masline si ierburi de provence la slow cooker Crock Pot

Data:05.09.2015

O mancare cu multe legume de sezon, multe arome, culori, pregatita la Crock Pot. Va poftesc la... articol complet

Tortilla spaniola cu bacon la Crock Pot

Data:01.09.2015

Probabil multi o sa ziceti ce tortilla spaniola nu se face cu bacon, dar eu am ales sa pun. Si de... articol complet

Prajitura cu prune si alune de padure la Crock Pot

Data:01.09.2015

Zilele astea am sa va povestesc si o sa va si arat cateva retete pregatite intr-o noua jucarie ce... articol complet

Prajitura marmorata cu prune si crema de branza

Data:29.08.2015

Am gasit pe blogul Paulei aceasta reteta cautand sa fac un desert cu prune. M-am pus pe treaba si... articol complet

Tarta cu dovlecei

Data:27.08.2015

Ingrediente: Pentru aluat: 550 gr faina 25 gr drojdie 100 gr sana 250 ml apa calduta 3 linguri... articol complet

Desert cu spuma de zmeura

Data:24.08.2015

Acest desert trebuia sa fie de fapt o prajitura. S-au adunat atat de multe treburi intr-una din... articol complet

Lava cake

Data:18.08.2015

Un desert rapid, pe care il puteti pregati pe caldurile astea ca nu trebuie sa stati mult timp pe... articol complet

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Data:15.08.2015

Ingrediente: Pentru aluat: 350 gr faina 200 ml apa calduta 15 gr drojdie 1 lingurita zahar sare... articol complet

Prajitura cu crema de vanilie si frisca

Data:13.08.2015

Blaturi pufoase de pandispan cu cacao, crema de vanilie, frisca, toate combinate cu putin nuca... articol complet

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Data:11.08.2015

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 1 ceapa 1 morcov 5-6 linguri smantana groasa de tara 400 gr... articol complet

Rasturnata cu visine si crema de lime

Data:09.08.2015

Este duminica si propun sa ne rasfatm cu o prajitura delicioasa si aromata! Ingrediente: Pentru... articol complet

Placinta cu branza si visine

Data:06.08.2015

Ingrediente: Pentru aluat: 350 gr faina 160 ml lapte 3 linguri zahar 1 ou 30 gr unt 15 gr... articol complet

Gem de caise

Data:05.08.2015

Am avut norocul sa pot cumpara caise de tara. Am luat putine, ca nu mai fac in cantitati mari... articol complet

Ice Choco Latte

Data:03.08.2015

O bautura savuroasa in aceste zile calduroase! Merita incercata reteta! Ingrediente: 1 cana de... articol complet

Tort cu crema de vanilie, visine si piersici

Data:01.08.2015

Un tort pregatit cu mare drag si multa iubire pentru a fi daruit unei persoane speciale din viata... articol complet

Dovlecei cu cas gratinati

Data:31.07.2015

Ingrediente: 2 dovlecei mici 1 ceapa verde 120 gr cas 150 gr cascaval 1/2 legatura marar verde 3... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]