Blogosfera culinara

Savori urbane

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Biscuiti suedezi cu scortisoara – Kanel Kex

Data:21.04.2015

Biscuiti suedezi cu scortisoara – extrem de fragezi, se topesc in gura. Aluat fraged cu... articol complet

Chifle cu ceapa

Data:17.04.2015

Chifle cu ceapa – sunt unele dintre chiflele preferate ale sotului meu. Am mai facut o... articol complet

Pui umplut la cuptor

Data:11.04.2015

Pui umplut la cuptor – friptura de pui la tava, umpluta cu ficatei de pui cu ceapa si miez... articol complet

Ficatei de pui cu ceapa

Data:11.04.2015

Ficatei de pui cu ceapa – un fel de mancare rapid si ieftin. Foarte gustos alaturi de piure... articol complet

Fursecuri cu gem si bezea

Data:08.04.2015

Fursecuri cu gem si bezea – aluat de tarta, pentru biscuiti fragezi cu bezea crocanta si... articol complet

Pasca cu ciocolata, nuci si alune

Data:07.04.2015

Pasca cu ciocolata, nuci si alune – o varianta delicioasa de pasca cu branza de vaci, de... articol complet

Pasca cu branza dulce si stafide

Data:07.04.2015

Pasca cu branza dulce si stafide, cu crusta de aluat fraged cu cacao (aluat de tarta). O pasca... articol complet

Pasca cu cacao si fulgi de ciocolata

Data:07.04.2015

Pasca cu cacao si fulgi de ciocolata – Pasca cu aluat dospit, de cozonac, cu o crema de... articol complet

Iepurasi din aluat de chifle

Data:07.04.2015

Iepurasi din aluat de chifle – o idee draguta pentru masa de Paste. Copiii vor fi foarte... articol complet

Paine impletita colac Hefekranz

Data:07.04.2015

Paine impletita colac Hefekranz de Pasti. Paine moale si pufoasa pentru masa de Paste – un... articol complet

Pasca cu martipan si fulgi de migdale

Data:06.04.2015

Pasca cu martipan si fulgi de migdale – o pasca deosebita, care imbina reteta clasica de... articol complet

Pasca simpla reteta traditionala

Data:06.04.2015

Pasca simpla reteta traditionala cu aluat dospit, de cozonac. Cu clasica umplutura de branza cu... articol complet

Pogacele cu branza si telemea

Data:06.04.2015

Pogacele cu branza si telemea – pogacele fara drojdie, fara framantare, cu dospire la rece.... articol complet

Sunca fiarta si presata – reteta de Pasti

Data:06.04.2015

Sunca fiarta si presata – reteta de Pasti – un mezel de casa pe care putem sa-l facem... articol complet

Pasca fara aluat – reteta de Pasti

Data:06.04.2015

Pasca fara aluat – reteta de Pasti – o crema usoara de branza de vaci, aromata,... articol complet

Clatite spumoase din albusuri

Data:03.04.2015

Clatite spumoase din albusuri – o reteta veche, mostenita de la bunica mea din Cluj.  O... articol complet

Pulpe de pui pane in crusta de parmezan

Data:02.04.2015

Pulpe de pui pane in crusta crocanta de parmezan – o alternativa la pane-ul clasic sau la... articol complet

Sos de iaurt cu leurda

Data:02.04.2015

Sos de iaurt cu leurda – un sos usor si aromat, ideal pentru carnuri sau legume pane sau... articol complet

Langosi cu leurda

Data:31.03.2015

Langosi cu leurda – langosi aromati cu gust usor de usturoi verde este o surpriza deosebit... articol complet

Musaca de cartofi

Data:31.03.2015

Musaca de cartofi cu carne tocata si sos de rosii. O mancare clasica, simpla si gustoasa. Cu un... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]