Stiati ca...?

Postat de babi5 in Tipsuri pe 9 Mar 2013 | 4111 vizualizari

Comentarii (14)

09.03.2013, 10:43

Noi simtim diferenta atunci cand mancarea e gatita in "vase de pamant"um zice bunica mea. Sotul meu e innebunit dupa mancare gatita pe foc de lemne si in ceaun. De asta mi-am pus in gand sa facem un cuptor de paine cu plita si gratar. Un fel de 3 in 1.

09.03.2013, 10:46

Interesant .

09.03.2013, 11:02

Super informații!

09.03.2013, 11:41

09.03.2013, 16:08

multumesc delia

09.03.2013, 16:09

multumesc panacris

09.03.2013, 16:10

multumesc doralinda

11.03.2013, 22:44

11.03.2013, 22:51

Interesant

12.03.2013, 03:16

ultumesc Tabita

12.03.2013, 06:02

interesant

12.03.2013, 09:04

Multumesc carla27carla de prezenta si comentariu

20.03.2013, 12:27

foarte interesant, ce-i drept ca sarmalele nu ies nicaieri mai bune ca intr-un vas de lut

20.03.2013, 13:40

si sarmalele si friptura sunt nemaippomenite CookieMonster pup fata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]