Da Rodica este foarte la moda acest tip de patiserie cu legume. Interesant
Eu am indraznit am facut un desert cu avocado, un Bavarois cu avocado- foarte bun si deosebit.
Bun ...in principiu avocado-ul este un fruct desi este consumat de obicei ca o leguma.
Pentru copii recomand muffins, gaufre si checuri cu legume.
Am facut gaufre sarate cu broccoli, baiatului meu i-au placut foarte mult si-n mod normal nu este fan de brocoli .
te pup
Multumesc frumos, Catalina! Stiu ca in Franta, lumea indrazneste sa prepare de toate si sa incerce gusturi noi...
Bune!
Adi,
Nu sunt chiar asa indrazneata. Am mai facut cate un sos de fructe langa o rata sau o carne mai aparte, dar in rest nu suntem noi genul ala care sa ne placa asa combinatii.
Exact aceeași părere am și eu, Rocsi...Dar cine-i mai curios, sau îndrăzneț, poate face minuni...
Da! Eu ma bucur cand vad oameni care fac incercari indraznete, ca mananca fel si fel de chestii! Eu si ai mei nu putem.