La implinirea a 150 de ani de Distilerie, Jack Daniel's ne spune povestea pastramei romanesti ajunse la New York

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 29 Sep 2016 | 2746 vizualizari

Comentarii (4)

29.09.2016, 11:45

Mda, cu batranul Jack as sta de vorba, dar ma strange un ciorap, vorba batranului nostru Caragiale.

29.09.2016, 11:55

Mutulica ti-a intrat la apa ciorapul?

29.09.2016, 13:07

Chef Foa nu ma pasioneaza, dar batranul (12 ani) Jack daaaa )))

29.09.2016, 13:35

Un articol excelent Este ce asteptam . Ne imbogateste cultura culinara si personal ma incita la noi experiente Cat despre Jack pot spune ca este un companion agreabil )
Ma duc sa caut prin rezerve , parca mai am unul special [, ceva cu butoaie afumate si streccurat prin filtru de carbune} tocmai potrivit pentru maturarea carnii

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]