Postat de Cristi_Roman in Ustensile de bucatarie pe 1 Feb 2010 | 10900 vizualizari
Asa mi-as lua si eu un aparat de asta! Super tanjesc dupa el am o intrebare: ce intelegi prin bucatarie profesionala? (nu ca as aspira sa am asa ceva prea curand ... momentan am una cat o debara, un pas inainte ar fi una mai ok ca spatiu...dar asa, de curiozitate)
si eu am folosit un storcator de fructe si legume Braun tot cu separator de pulpa si alt recipient ptr suc;faceam suc ptr fiul meu .Eu curatam sita de metal cu o periuta de dinti mai moale si era ok numai ca trebuia periat in sensul asperitatiilor de pe fundul sitei
@adinuta - Bucataria profesionala e aia din restaurante, care trebuie sa faca, vb de subiectul acestui articol, zeci de litri de sucuri pe zi si care nu se incurca cu aparatzele d-astea ca al meu .
@stemol - da, buna idee cu periuta de dinti, multumesc.
si eu am unul de la Tefal si e super... la inceput mi-era sila de sucul de morcov cu mar, gen ala prezentat la tv, dar e preferatul meu acum ... si asa-i, pulpa poti s-o folosesti la multe ...
De ce sa-ti fi fost sila, as fi inteles daca morcovul are gust de hrean sau ceva asemanator. Dar are o aroma calma si placuta.
pentru ca arata asa dezgustator in reclama eu sunt superfan morcov