Istoria fascinantă a patiseriei franceze (3) - Profiterolul

Postat de RODIMUR in Alimente pe 9 Iun 2017 | 3025 vizualizari

Comentarii (7)

09.06.2017, 23:53

Foarte frumos! Multumim pentru articolele acestea foarte interesante!

10.06.2017, 06:44

10.06.2017, 07:55

Vă mulțumesc pentru aprecieri, Oana și Dante!

10.06.2017, 11:39

Foarte utile și interesante aceste articole, Rodica! Felicitari pentru documentație și arta de a scrie / transmite...!

10.06.2017, 12:11

Mulțumesc, Kytz! Ca fan al bucătăriei franceze, ca francofonă și francofilă și nu în ultimul rând, ca (de)formație profesională, îmi place să scriu aceste articole, pentru informarea celor interesați...

18.06.2017, 11:36

18.06.2017, 12:05

Mulțumesc. Rocsi!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]