Bucataras sustine blogosfera culinara: Miha

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 21 Mai 2009 | 7310 vizualizari

Comentarii (79)

05.11.2012, 23:22

Frumoase raspunsuri.Nu cunosteam tips-urile tale.O sa ii spun sotului sa taca,dar nu numai cand prajitura e in cuptor ci si dupa,indiferent daca imi iese comestibila sau nu

12.03.2014, 11:08

Nu stiu de ce nu am citit pana acum, dar esti asa cum te-am perceput eu, o dulceata de fata, cu un simt al umorului bine determinat) tu stii ca eu nu mai pot de dragul tau si sper din toata inima sa ne si vedem la un coniac )) muaah!
bun interviul asta, ca uite, eu il tot trimiteam pe Banderas...de acum il trimit pe Hugh asta ))
iti doresc numai si numai bine si tot ce iti doresti sa devina realitate

12.03.2014, 11:55

Foarte fain Miha! M-ai facut si pe mine sa zambesc citind asta

12.03.2014, 15:44

Na ca m-am inselat) si eu care te credeam mai mult serioasa decat vesela si chiar as fi vrut sa citesc mai multe despre tine iar tipsul cu hartia in cuptor chiar nu o stiam...ma bucur ca te-am citit chiar si dupa atata timp

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]