Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roman
Bucataras din 16.11.2010
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Voturi:17
Voturi:9
Voturi:40
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:51
la 08:09
de Rocsi 9
ieri la 19:37
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:49
de oanapl 8
pe 30.03 la 18:32
de Constelatialeu 9
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
amayrya 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandra0204 1
marianaflorea 1
ana_ionela 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Peste cu cipsuri de cartofi
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.