Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Ciocan pentru carne
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Suport pentru ustensile de bucatarie
Cantar digital pentru bucatarie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 16:21
de vasimur 4
ieri la 15:43
de Bucataras 8
pe 04.09 la 17:53
pe 04.09 la 09:40
pe 03.09 la 10:18
de Rocsi 9
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Caty
RODIMUR
Pushaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Diana_Maria 1
Hansa 1
Luminita31 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....