Georgiana78

1

Bucataras
incepator

ilfov

Bucataras din 12.03.2012

RETETE93
PRIETENI213
Retete / Pizza

Chifle fragede de post

In Piine la 24 Mar 2012

- se aseaza faina intr-un castron, se adauga drojdia amestecata cu zaharul si 1/2 din apa si lasata sa creasca putin, sarea, margarina si se framanta un aluat potrivit de tare care se lasa la crescut cca. 30 min -se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie de copt si se incinge cuptorul la 180C...

Painici cu usturoi de post

In Piine la 12 Mar 2012

- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini - lasam la crescut 1 ora - am pregatit umplutura, amestecand margarina la temperatura camerei cu usturoiul dat pe razatoarea fina, ierburile si...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 07.12.2013

Cornulete cu rahat (de post)

publicat la 07.12.2013

Estonian Kringel (de post)

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Retete preferate
Cremwusti de casa

Voturi:21

Gem de zmeura

Voturi:17

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro