Eu am spalat bine merele si spanacul, am scos mijlocul merelor si le-am taiat in 4, apoi, cu tot cu coaja, impreuna cu spanacul si apa le-am pus pe toate in blenderul robotului si am mixat vreo 2 minute, pana au devenit o pasta fina fina si buna buna.
Socata reteta bunicii
Intr-o galeata de 10 l puneti jumatate din cantitatea de zahar, florile de soc trecute rapid printr-un jet de apa, sarea de lamaie si lamaia taiata rondele. Adaugati apa pana umpleti galeata, amestecand continuu, pana se topeste zaharul. Restul de zahar (500 g), il...
Se baga toate la blender si se mixeaza 1-2 minute. Daca vreti sa aiba si putina pulpa fructele, mixati mai putin. Daca vreti o crema fina, mixati-le mai mult.
Mugurii de brad se spala si apoi se pun la fiert in apa, la foc mediu. Se lasa vreo 2 ore. Se strecoara siropul rezultat, apoi se adauga zaharul si se mai fierbe inca 2 ore. Se pune in sticle curate si se pastreaza la rece.
Se zdrobesc bine murele impreuna cu zaharul. Se adauga treptat, amestecand continuu, laptele.
Gheata se adauga in momentul in care servim acest delicios milkshake de mure .
Smoothie verde
Eu am spalat bine merele si spanacul, am scos mijlocul merelor si le-am taiat in 4, apoi, cu tot cu coaja, impreuna cu spanacul si apa le-am pus pe toate in blenderul robotului si am mixat vreo 2 minute, pana au devenit o pasta fina fina si buna buna.
Smoothie luminos
Fructele decojite se pun toate in blender impreuna cu apa. Se mixeaza 1-2 minute, pana devin o pasta fina.
Socata reteta bunicii
Socata reteta bunicii Intr-o galeata de 10 l puneti jumatate din cantitatea de zahar, florile de soc trecute rapid printr-un jet de apa, sarea de lamaie si lamaia taiata rondele. Adaugati apa pana umpleti galeata, amestecand continuu, pana se topeste zaharul. Restul de zahar (500 g), il...
Milkshake de capsuni si banane --Reteta cu numarul 200!
Se baga toate la blender si se mixeaza 1-2 minute. Daca vreti sa aiba si putina pulpa fructele, mixati mai putin. Daca vreti o crema fina, mixati-le mai mult.
Sirop din muguri de brad
Mugurii de brad se spala si apoi se pun la fiert in apa, la foc mediu. Se lasa vreo 2 ore. Se strecoara siropul rezultat, apoi se adauga zaharul si se mai fierbe inca 2 ore. Se pune in sticle curate si se pastreaza la rece.
Cafea ness cu frisca si lapte
Se freaca bine cafeaua cu zaharul si 3-4 picaturi de lapte, pana devine o crema groasa de culoare galbuie. Se adauga treptat frisca, apoi laptele.
Milkshake de mure
Se zdrobesc bine murele impreuna cu zaharul. Se adauga treptat, amestecand continuu, laptele. Gheata se adauga in momentul in care servim acest delicios milkshake de mure .