Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.02.2017
Se spala bine costita afumata, se taie bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu 2-3 foi de dafin. Se lasa pe foc pana ce este bine fiarta carnea. ( Eu am aruncat prima apa ca sa nu fie prea sarata, apoi am pus foile de dafin in a doua apa.)...
publicat la 26.02.2017
In cont 2
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 decojitoare universale de legume
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:19
de RODIMUR 8
ieri la 23:30
ieri la 21:44
ieri la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
de Caty 3
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
Ioana2002
RODIMUR
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa de telina picanta cu afumatura
Se spala bine costita afumata, se taie bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu 2-3 foi de dafin. Se lasa pe foc pana ce este bine fiarta carnea. ( Eu am aruncat prima apa ca sa nu fie prea sarata, apoi am pus foile de dafin in a doua apa.)...