Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Set de 2 recipiente pentru cereale
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 4 pahare de whisky
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 19:49
de Bucataras 6
ieri la 15:53
ieri la 13:17
ieri la 10:56
ieri la 10:38
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Rocsi
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....