1.Se prepara aluatul de linzer:se amesteca faina cu zaharul,cu praful de vanilie,cu untul rece si cu galbenusul de ou.Se amesteca bine , se aduna ca o minge, se inveleste in folie de aluminiu si se tine la rece, in frigider, 30 de minute.
2.Se captuseste cu hartie de copt o forma de tort cu...
(4 portii;25'+3h.)
1.Se amesteca branza topita cu branza mascarpone, se adauga sare, piper alb proaspat macinat si 1/2 din sucul de lamaie.
2.Daca painea este proaspata, i se taie coaja si se procedeaza astfel:se unge o felie de paine cu crema de branza, se acopera cu o felie de somon...
1.Se prepara jeleul de cocos.Se inmoaie gelatina in apa rece.Intr-o cratita , se toarna laptele de cocos si laptele obisnuit , se adauga 1/2 din cantitatea de zahar si se lasa sa dea un clocot.Se ia cratita de pe foc, se pune nuca de cocos , se acopera cratita si se lasa 15 minute.Se adauga...
1.Cele 3 sortimente de salata se spala , se scurg si se rup cu mana in bucati mici.Nu se taie cu cutitul pentru a nu se oxida. 2.Se spala si restul de verdeturi:ceapa verde, castravetele , rosia si ridichile si se taie dupa dorinta, cubulete, rondele sau julien. 3.Se prepara sosul:intr-o...
Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.
Tort de mere cu macese
1.Se prepara aluatul de linzer:se amesteca faina cu zaharul,cu praful de vanilie,cu untul rece si cu galbenusul de ou.Se amesteca bine , se aduna ca o minge, se inveleste in folie de aluminiu si se tine la rece, in frigider, 30 de minute. 2.Se captuseste cu hartie de copt o forma de tort cu...
Tort de somon afumat
(4 portii;25'+3h.) 1.Se amesteca branza topita cu branza mascarpone, se adauga sare, piper alb proaspat macinat si 1/2 din sucul de lamaie. 2.Daca painea este proaspata, i se taie coaja si se procedeaza astfel:se unge o felie de paine cu crema de branza, se acopera cu o felie de somon...
Salata de mango
1.Se prepara jeleul de cocos.Se inmoaie gelatina in apa rece.Intr-o cratita , se toarna laptele de cocos si laptele obisnuit , se adauga 1/2 din cantitatea de zahar si se lasa sa dea un clocot.Se ia cratita de pe foc, se pune nuca de cocos , se acopera cratita si se lasa 15 minute.Se adauga...
Salata cu plante aromate
1.Cele 3 sortimente de salata se spala , se scurg si se rup cu mana in bucati mici.Nu se taie cu cutitul pentru a nu se oxida. 2.Se spala si restul de verdeturi:ceapa verde, castravetele , rosia si ridichile si se taie dupa dorinta, cubulete, rondele sau julien. 3.Se prepara sosul:intr-o...