RataciriCulinare

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 14.03.2015

RETETE9
PRIETENI9
Articole

Cum preparăm peștele

In Tipsuri, la: 29 Noi 2015

  Cumpăram pește dacă: Are ochii limpezi, solzii lucioși, branhiile sunt vii colorate în rosu închis. Textura cărnii trebuie sa fie densă, să nu se destrame. Pestele trebuie să aibă mirosul apei in care a viețuit. Culoarea cărnii trebuie să fie lucioasă iar...

Afisate 1 - 1 din 1 articole    

Postari recente

publicat la 03.01.2016

Chipsuri de cartofi

publicat la 29.11.2015

Mușchi de Vită cu Legume

publicat la 29.11.2015

Cum preparăm peștele

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]