Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 2 teluri Kasahome
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 boluri Ellenge
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 15:13
de Bucataras 8
la 11:14
ieri la 07:28
pe 16.09 la 07:30
pe 15.09 la 08:23
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de oanapl 8
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
vasimur
lolutza 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...