Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 4 pahare de whisky
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:54
de Bucataras 6
la 09:08
de RODIMUR 8
ieri la 16:30
ieri la 11:07
pe 07.03 la 15:19
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
RODIMUR
adnia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cicilica 1
shmekheru 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...