Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perna ergonomica Karll
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:53
ieri la 09:10
pe 09.06 la 10:35
pe 06.06 la 13:47
pe 06.06 la 12:34
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
trifadalia 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Adi75 1
popa_georgeta_elisabeta 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...