Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 incaltatoare
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Ciocan pentru carne
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:12
ieri la 17:05
ieri la 05:59
de RODIMUR 8
pe 25.09 la 13:19
pe 25.09 la 11:08
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
Bucataras
liana_geicu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
DulciuriSiNuNumai 1
novembber 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...