Cartofii se fierb in coaje, se curata, se racesc si se taie bucati potrivite.
Pestele afumat se curata si se rupe bucati.
Ceapa se curata si se taie julien.
Se face maioneza din 2 galbenusuri crude, 200ml ulei, 2 lingurite de mustar, sare si zeama de lamaie.
Ingredientele se...
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se lasa la racit, dupa care se taie in bucati potrivite. Daca se taie fierbinti se sfarama.
Ceapa se curata si se taie marunt.
Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri, 3 lingurite mustar, 200 ml ulei, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Se amesteca...
Rosiile, castravetele,ardeiul si ceapa se curata, se toaca marunt (este unul din secrete) si se amesteca intr-un castron.
Mezelurile (se poate pune de orice fel) se toaca marunt si se pun in castron.
Branza se toaca cubulete si se pune in castron, se pune sare si piper, se pune uleiul de...
Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, se curata si se toaca marunt.
Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati mici.
Ceapa rosie se curata si se taie julien.
Pentru maioneza se mixeaza galbenusurile, mustarul,sarea si uleiul cu mixerul pe viteza maxima. la sfarsit se...
Limba (2 limbi de porc sau 1 limba de vitel) se spala bine si se pune la fiert cu o lingurita vegeta. Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora. Cand este fiarta bine se scoate din apa, se curata de pielita si se lasa la racit. Dupa ce se raceste se toaca patratzele mici.
Porumbul si mazarea se...
Cartofii se fierb in coaje. Cand sunt fierti se curata si se lasa la racit. Se toaca cubuletze mici.
Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se fierb in apa cu putina sare. Se lasa la racit si se toaca cubuletze mici.
Mazarea se fierbe si se lasa la racit....
Cartofii se fierb in coaja se lasa la racit se curata si se taie in felii potrivite.
Pestele se rupe in bucati potrivite
Porumbul congelat se fierbe 30 de min si se raceste.
Ceapa se curata si se taie rondele.
Ceapa murata se taie rondele
Pentru un castron se amesteca toate...
Salata de cartofi cu peste afumat
Cartofii se fierb in coaje, se curata, se racesc si se taie bucati potrivite. Pestele afumat se curata si se rupe bucati. Ceapa se curata si se taie julien. Se face maioneza din 2 galbenusuri crude, 200ml ulei, 2 lingurite de mustar, sare si zeama de lamaie. Ingredientele se...
Salata de cartofi
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se lasa la racit, dupa care se taie in bucati potrivite. Daca se taie fierbinti se sfarama. Ceapa se curata si se taie marunt. Se prepara o maioneza din 2 galbenusuri, 3 lingurite mustar, 200 ml ulei, zeama de lamaie si sare dupa gust. Se amesteca...
Salata cu de toate
Rosiile, castravetele,ardeiul si ceapa se curata, se toaca marunt (este unul din secrete) si se amesteca intr-un castron. Mezelurile (se poate pune de orice fel) se toaca marunt si se pun in castron. Branza se toaca cubulete si se pune in castron, se pune sare si piper, se pune uleiul de...
Salata de oua cu macrou afumat
Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, se curata si se toaca marunt. Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati mici. Ceapa rosie se curata si se taie julien. Pentru maioneza se mixeaza galbenusurile, mustarul,sarea si uleiul cu mixerul pe viteza maxima. la sfarsit se...
Salata de limba
Limba (2 limbi de porc sau 1 limba de vitel) se spala bine si se pune la fiert cu o lingurita vegeta. Eu am fiert-o in oala sub presiune 1 ora. Cand este fiarta bine se scoate din apa, se curata de pielita si se lasa la racit. Dupa ce se raceste se toaca patratzele mici. Porumbul si mazarea se...
Salata "a la russe"
Cartofii se fierb in coaje. Cand sunt fierti se curata si se lasa la racit. Se toaca cubuletze mici. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se fierb in apa cu putina sare. Se lasa la racit si se toaca cubuletze mici. Mazarea se fierbe si se lasa la racit....
Salata cu peste marinat
Cartofii se fierb in coaja se lasa la racit se curata si se taie in felii potrivite. Pestele se rupe in bucati potrivite Porumbul congelat se fierbe 30 de min si se raceste. Ceapa se curata si se taie rondele. Ceapa murata se taie rondele Pentru un castron se amesteca toate...