Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 23.11.2018
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...
publicat la 12.03.2019
publicat la 11.03.2019
publicat la 08.03.2019
In cont 10
Set de 250 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Pensula de patiserie
Set de 2 incaltatoare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:01
ieri la 15:03
ieri la 10:53
pe 29.05 la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de oanapl 8
5 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
vasimur
antzuka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
silvika_suk 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinta cu leurda si urda
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...