Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:58
Voturi:30
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Pensula de patiserie
Ciocan pentru carne
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:08
ieri la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
pe 20.11 la 10:44
de bucatarasa 1
pe 19.11 la 20:43
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
mary_29 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Roxy_Roxy2001 1
gabriella221184 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...