Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:58
Voturi:30
Pensula de patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 recipiente pentru cereale
Termometru cu ecran LCD
Set de 250 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:31
ieri la 10:04
pe 14.10 la 08:35
pe 13.10 la 08:11
de Constelatialeu 9
pe 12.10 la 09:44
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
MotanLaOale
Bucataras
dakris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RoXx 1
crisselich 1
alinaww 1
madlena 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...