Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 4 pahare de whisky
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
ieri la 20:27
de Bucataras 6
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
pe 02.05 la 09:26
pe 01.05 la 08:32
4 comentarii
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
abetina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria Stefaniei 1
Florentina_Cristina 1
maginean 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...