Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Ciocan pentru carne
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 17:49
de Bucataras 6
la 08:45
ieri la 10:51
pe 03.03 la 09:02
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Panacris 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...