Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Taburet pliabil telescopic
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Ciocan pentru carne
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:08
pe 08.07 la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
popagabidej 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...