Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taburet pliabil telescopic
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:35
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
pe 19.09 la 11:01
de RODIMUR 8
pe 18.09 la 15:13
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
muffin_lover 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cory 1
alutza 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...