Dorothea

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.09.2010

RETETE3
PRIETENI2
Retete

Tort Sacher

In Torturi la 10 Sep 2010

Untul, zaharul, zaharul vanilat il bati pana se face ca o spuma. Desparti ouale. Galbenusurile le bagi, unul dupa altul in spuma. Albusurile le bati tare de tot, pui in frigider. Ciocolata o pui intr-un vas, la baine marine. Lasi asa incet de tot, sa se topeasca ciocolata. O lasi sa se...

Petit Fours

In Prajituri la 5 Sep 2010

Martipanul il pui in apa calduta si o amesteci pina este ca o crema.  3/4 din zahar, galbenusuri, sarea si coaja de Titron bagi dupa aceea inauntru si amesteci bine. Albusul il bati cu restul de zahar foarte bine si il amesteci inauntru. Faina si praful de copt le amesteci si...

Arici ( din resturi de tort)

In Torturi la 4 Sep 2010

Se sfarima resturile ( chec, piscoturi, resturi de la tort) intr-un vas. Se pune cacaao si aroma de rom. Se amesteca bine. Trebuie sa fie consistenta bine legata, dar nu uda!!  Daca e prea uscat, poti pune putin suc de portocale sau de mere. Din "amestecatura"  faci o minge...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]