Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Odorheiu Secuiesc
Bucataras din 18.11.2015
1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine împreună pentru a opri lingura dinăuntru. 2. Lăsăm maia într-un loc cald și lucrăm cu el...
publicat la 21.11.2021
publicat la 18.11.2021
publicat la 18.03.2016
Voturi:91
Voturi:55
Voturi:86
In cont 18
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:56
la 09:39
ieri la 22:24
ieri la 11:14
pe 11.12 la 11:29
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
brunetica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bia27 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine casa facuta din faina integrala cu maia
1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine împreună pentru a opri lingura dinăuntru. 2. Lăsăm maia într-un loc cald și lucrăm cu el...