Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Cei mai multi politicieni sunt nascuti in aceeasi zodie cu tine. Asta explica de ce tara noastra se afla mereu în impas...
Voturi:49
Voturi:28
Voturi:55
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:11
la 13:29
de Bucataras 6
la 10:58
ieri la 07:06
de vasimur 4
pe 05.05 la 15:08
4 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
SergioMaq6346
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Midii marinate & Cartofi prăjiţi (Moules & Frites)
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta eventualele fire de nisip. Se căleşte ceapa + usturoiul (tocate mărunt). Se adaugă midiile apoi...