Diana_Maria

1

Bucataras
incepator

Roman

Bucataras din 20.04.2014

RETETE7
PRIETENI36
Retete

Chiftelute de dovlecei

In Mancaruri de legume la 17 Iul 2014

Spalam dovleceii, le scoatem samburii si ii dam pe razatoarea mica. Ii frecam cu putina sare si ii lasam sa se scurga .Dupa care adaugam intr-un vas toate ingredientele mentionate mai sus si amestecam bine pana devine un aluat gros. Punem ulei la incins apoi luam cu lingura si punem la prajit.

Gogosi umplute cu dulceata de capsuni

In Dulciuri la 17 Iul 2014

Intr-un vas, drojdia uscata se amesteca cu faina si cu sarea si apoi se adauga apa calduta si se framanta pana se dezlipeste de pe vas. Apoi se pune cate putin ulei pe maini pana incorporam cei  50 ml de ulei. Se lasa la dospit o ora la loc cald.  Cand aluatul este gata incepem...

Cartofi noi cu usturoi si marar

In Aperitive / Garnituri la 13 Iun 2014

Se curata si se spala cartofii, se taie in patru si se pun la prajit in uleiul incins.Cand sunt aproape gata se pune mararul taiat marunt usturoiul si sarea.

Prajitura cu crema de ciocolata

In Prajituri la 14 Mai 2014

Blatul: se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu zaharul dupa care adaugam pe rand galbenusurile, faina in ploaie, praful de copt, esenta de vanilie si praful de sare. Se da la cuptor pt 30 de minute se lasa sa se raceasca, se taie in doua si se adauga crema de ciocolata....

Budinca de vanilie

In Dulciuri la 10 Mai 2014

Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, sarea si se adauga 250 ml lapte amestecand incontinu sa nu se formeze cocoloase. Cealalta cantitate de lapte se pune pe foc cu batonul de vanilie. Cand incepe sa fiarba se scoate batonul si se toarna un pic din compozitia cu faina amestecand sa nu...

Gogosi pufoase

In Dulciuri la 10 Mai 2014

Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut.Restul de lapte il incalzim cu zaharul pana se topeste.Intr-un castron punem faina peste care adaugam drojdia inmuiata in lapte, oul, untul topit, praful de sare, coaja de lamaie si laptele caldut.Framantam aluatul pana se omogenizeaza , dupa care adaugam...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 26 Apr 2014

Se separa galbenusurile de albusuri, intr-un vas inalt se bat albusurile spuma. Galbenusurile se bat cu apa rece, praful de copt, zaharul, sarea si uleiul. Amestecam pana se incorporeaza bine uleiul si punem faina in ploaie. Apoi incorporam albusurile cu o lingura de lemn amestecand de jos in...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 17.07.2014

Chiftelute de dovlecei

publicat la 13.06.2014

Cartofi noi cu usturoi si marar

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]