
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Carne de ied cu suc de rosii
Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti de masline este foarte bun), se adauga carnea se prajeste putin impreuna cu ceapa si ardeiul. Se...
Vinete cu parmigiano
Se spala vinetele se sterg bine, se taie felii rotunde cu coaja cu tot. Se saresc.Se prajesc in tigaie pe o parte si pe alta, frumos rumenite, se pun pe farfurie, un rand de vinete un rand parmigiano,si pratunjel. Sunt foarte bune. Pofta Buna!