Migdalele se pun intr-un litru de apa si se lasa la hidratat peste noapte.
A doua zi se pun in blender migdalele hidratate si cele 600 ml de apa. Se mixeaza aprox.1 minut.
Laptele se trece intr-o sita deasa sau printr-un tifon pentru a obtine un lapte fin.
Se adauga mierea si se amesteca...
Ghimbirul si 200 ml de apa se blendeaza bine dupa care sucul obtinut se trece prin sita pentru a scapa de partea atoasa a ghimbirului.
In sucul obtinut se adauga lamaia si mierea si amestecam bine pana se dizolva mierea. Adaugam si restul de apa si ghimbirata e gata.
Foarte gustoasa!
Lapte de migdale
Migdalele se pun intr-un litru de apa si se lasa la hidratat peste noapte. A doua zi se pun in blender migdalele hidratate si cele 600 ml de apa. Se mixeaza aprox.1 minut. Laptele se trece intr-o sita deasa sau printr-un tifon pentru a obtine un lapte fin. Se adauga mierea si se amesteca...
Ghimbirata
Ghimbirul si 200 ml de apa se blendeaza bine dupa care sucul obtinut se trece prin sita pentru a scapa de partea atoasa a ghimbirului. In sucul obtinut se adauga lamaia si mierea si amestecam bine pana se dizolva mierea. Adaugam si restul de apa si ghimbirata e gata. Foarte gustoasa!